Bröllopstankar

Tips till den blivande bruden:

Tänk på att...

För att underlätta vid ombytet och för att inte riskera förstöra den färdiga uppsättningen rekommenderar vi att bära en tröja eller skjorta med knappar.


Vidare...

Be gärna någon i ditt sällskap ta med eller boka leverans av lättare mat till salongen.


Ha i åtanke att...

Utföra en eventuell ansiktsbehandling inför bröllopet i god tid innan, minst två veckor, för att undvika att din hy är röd eller flammig på bröllopsdagen.


Sist men inte minst...

Du är varmt välkommen att ta med dig ett mindre sällskap till salongen på din stora dag.

Välkommen till salong Hair Vision på din stora dag. Vi har många års erfarenhet av bruduppsättningar och hjälper dig gärna inför ditt bröllop.


I samband med en bruduppsättning hos oss genomförs en noggrann konsultation ett par veckor tidigare hos din frisör för att gå igenom vad som passar bäst för just dig. Exempelvis, huruvida du önskar en brudfrisyr/uppsättning som går i en klassisk, romantisk, traditionell eller ny och modern stil. Under själva konsultationen får du möjlighet att prata om dina önskemål och diskutera bland annat vilka accessoarer som du kan tänkas önska, t.ex. tiara, diadem, blommor, slöja eller övriga hårsmycken.


Bruduppsättning, makeup om du har bokat sådan och eventuell påklädning sker på salongen på självaste bröllopsdagen medan du kopplar av och njuter av ett glas bubbel. Brudgummen är självklart välkommen in för en lättare styling och givetvis erbjuder vi även att utföra håruppsättningar och makeup på dina tärnor inför det stundande bröllopet. Ett litet tips är att boka en tid i samband med din egen bokning, för att säkerställa att vi har möjlighet att hjälpa till.


Det finns även möjligheten att boka en frisör som kommer till dig, oavsett om det är på en herrgård eller i hemmets lugna vrå.

Prissättning för ditt bröllop

Detta ingår när du bokar bruduppsättning hos Hair Vision:

Uppsättning 2 timmar + 30 minuter konsultation


BRUDPAKET ENKEL

Detta alternativ passar dig som vill ha en enklare uppsättning där håret är delvis uppsatt eller utsläppt. Uppsättningen kan innefatta bland annat stylade lockar eller kortare hår.


2990 kr

BRUDPARET AVANCERAD

Detta är alternativet för dig som vill ha en mer avancerad uppsättning, där hela håret kan vara uppsatt. Om du vill ha en tiara, vackra smycken i håret eller blommor, är detta ett alternativ för dig. Makeup ingår.


3490 kr

BRUDPAKET LYX

Brudpaket Lyx är till för dig med längre och tjockare hår, som önskar en avancerad uppsättning. Är du intresserad av en slöja, krona eller löshår så är detta alternativ för dig. Makeup ingår.


3890 kr