Salongsbehandlingar på Hair Vision

Vår vision på Hair Vision är att lära känna dig som kund: din livsstil och dina önskemål, så att vi kan göra vårt yttersta för att hjälpa dig välja färgerna och stilarna som bäst uppfyller dina krav. Salong Hair Vision är en exklusiv, etablerad hårsalong i Örebro som genom att kombinera kreativitet, olika stilar och trender sätter dig som kund i centrum.

Varmt välkommen till Hair Vision!Låt oss ta tillvara på den fulla potentialen hos ditt hårNär du kommer till salong Hair Vision för en klippning så inleds ditt besök med en hårkonsultation. Tillsammans med din frisör pratar du igenom dina önskemål för din frisyr och din hårkreatör hjälper dig gärna med tips och råd för just ditt hår.  Oavsett om det är dags för en uppdatering eller om du vill enbart vill fräscha upp topparna, är professionalismen och känslan för detaljer som din hårkreatör besitter konsekvent. Efter att din konsultation är färdig schamponeras ditt hår grundligt med våra högkvalitativa produkter. Behandlingen avslutas med en välgörande hårbottenmassage såväl som en avslappnande stund i schamponeringsstolen med shiatsumassage. Sedan är det tid för klippning, följt av föning och styling av ditt hår utifrån dina önskemål.

Klippning:

Färgbehandling:

Vad säger din hårfärg om dig?


Oavsett om du efterfrågar en behandling som ställer kravet på att innefatta det nya och moderna, eller det mer klassiska och subtila, kommer din erfarna hårkreatör på Hair Vision hjälpa dig med tips och råd för att hitta färgerna och stilarna som är perfekt balanserade för att lyfta fram din inre skönhet och personliga stil. Din färgbehandling inleds alltid med en grundlig hårkonsultation som berör alla aspekter av din livsstil, så att din hårkreatör kan arbeta med dig för att utveckla din hårfärg.


Intensivtoning/färg/bottenfärg - En nyans

En intensivtoning eller delfärg/bottenfärg hos Hair Vision innebär att en och samma färg appliceras genom hela håret. Den här färgbehandlingen tar ungefär 1,5 timme, men det kan ta längre tid om du har väldigt tjockt eller långt hår. 


Avancerad färgbehandling - Flera nyanser

En avancerad färgbehandling på salong Hair Vision innebär användandet av flera olika nyanser, färger eller slingor som tillsammans bidrar till att ge dig ett strålande salongsvackert hår. En avancerad färgbehandling tar ungefär 2,5 timme, men behandlingstiden varierar beroende på hårets längd resp. tjocklek.


Nyansering /helblekning

Färgbehandlingen är tll för dig som vill  ljusa upp hela håret för en jämn och ren blond känsla. Den här behandlingen kräver en konsultation innan bokning. Tala med din hårekreatör så hjälper vi dig!  För att åstadkomma önskat resultat behövs i vissa fall först en avfärgning innan blekningen, som debiteras på tid. Tiden för helblekningen kan variera från hår till hår, men det tar vanligtvis minst en timme.


Foliesling


Permanentbehandling

Permanent är en klassisk behandling som kan ge ett lockigt såväl som ett rakt hår, med mycket varaktigt resultat. Oavsett om du vill ha lockigt hår, stora vågor, eller bara volym så kan vi rekommendera den här behandlingen för dig. Permanent läggs alltid på spolar och dessa finns i en mängd olika varianter beroende på vilket resultat du vill uppnå. En lockig permanent tar ungefär 3 timmar. Inför en lockig permanent behöver du komma in på en konsultation innan du bokar din tid.


Uppsättning:

Du är varmt välkommen till salong Hair Vision för att göra en uppsättning inför en fest eller annan viktig tillställning.  Din hårkreatör arbetar med samtliga klassiska uppsättningstekniker och vidareutbilar sig kontinuerligt i ämnet.  Inför din uppsättning bör håret vara torrt och tvättat. En uppsättning tar i regel ungefär 1 till 1,5 timme.

Bruduppsättning:

Välkommen till salong Hair Vision på din stora dag. Vi har många års erfarenhet av bruduppsättningar och hjälper dig gärna inför ditt bröllop.

 


I samband med en bruduppsättning hos oss genomförs en noggrann konsultation ett par veckor tidigare hos din frisör för att gå igenom vad som passar bäst för just dig. Exempelvis, huruvida du önskar en brudfrisyr/uppsättning som går i en klassisk, romantisk, traditionell eller ny och modern stil. Under själva konsultationen får du möjlighet att prata om dina önskemål och diskutera bland annat vilka accessoarer som du kan tänkas önska, t.ex. tiara, diadem, blommor, slöja eller övriga hårsmycken.


 


Bruduppsättning, makeup om du har bokat sådan och eventuell påklädning sker på salongen på självaste bröllopsdagen medan du kopplar av och njuter av ett glas bubbel. Brudgummen är självklart välkommen in för en lättare styling och givetvis erbjuder vi även att utföra håruppsättningar och makeup på dina tärnor inför det stundande bröllopet. Ett litet tips är att boka en tid i samband med din egen bokning, för att säkerställa att vi har möjlighet att hjälpa till.


 


Det finns även möjligheten att boka en frisör som kommer till dig, oavsett om det är på en herrgård eller i hemmets lugna vrå.

Luxury Hair - Day by Day

Din hårfärg besitter onekligen förmågan att förändra, men hur får du det mesta ut av ditt salongsbesök? Att använda rätt produkter är en förutsättning för att skydda och ge volym och näring till håret i det dagliga livet - både på salongen och hemma.
1) PRIMER SOM GRUND

Använd PRIMER SPRAY från Luxury Hair Pro i ungefär tre veckor innan ditt salongsbesök. Detta kommer göra att ditt hår blir mindre poröst, vilket säkerställer en mjukare och jämnare färgapplicering. Produkten hjälper hudens och hårets fysiologiska processer. Gruppen med aminer och vitaminer, taurin och folsyra har visats vara avgörande för att hjälpa cellcykeln. Applicera primern på toppar och längder för att ge vitalitet, glans, struktur och skydd till ditt hår -  på en och samma gång.


2) ÅTERFUKTNING MED BEAUTY CREAM

BEAUTY CREAM från Luxury Hair Pro är en leave-in kräm som ger näring, reparerar och skyddar hårstrået redan efter första användningen. Det begränsade antalet ingredienser, sötmandeloljan, solrosoljan och hirsextraktet bidrar till att förstärka håret genom att återfukta och skydda det från externa faktorer och fria radikaler. 


3) SKYDDA HÅRET MED INPACKNING

Som efterbehandling, vira en varm handduk runt håret efter applicering av ADAPTIVE MASK från Luxury Hair Pro. Låt masken sitta i ca. 5-10 minuter och återupprepa gärna processen en gång i veckan. Adaptive Mask ger näring åt håret tack vare samverkan av 5 olika oljor (olja av Crambe abyssinica, passionsfrukt, ris, solros och Acai). Masken bidrar till att reparera stressat och skadat hår genom att återuppliva håret tack vare keratin och solrosextrakt som har omstrukturerande egenskaper. Den innehåller även flera ceramider som bidrar till att skydda och återuppliva färgen.

Quick fix:

Ska du på ett speciellt evenemang eller vill du enbart få lite extra hjälp med ditt hår eller din makeup?En professionell styling är en mycket uppskattad tjänst som vi alltid erbjuder till våra kunder och som ingår i samtliga salongsbehandlingar. Givetvis kan du även komma in till oss för en Quickfix genom att boka tid för enbart styling.

 

Boka enkelt genom att ringa till salongen på 019-183330 så hjälper vi dig.

 

Behandlingarna som vi erbjuder heter Quickfix Makeup (makeup ca. 30 min), Quickfix Styling (hårstyling ca. 30 min) eller Quickfix Styling & Makeup (ingår makeup och styling  (hårstyling & makeup ca. 60 min).

 

I Quickfix Styling ingår föning eller styling (hårtvätt ingår inte - så kom med nytvättat hår). 

 

I Quickfix Makeup är det fokus på dina ögon / en uppfräschning av din befintliga dagmakeup. 

 

I Quickfix Styling & Makeup ingår båda delarna som beskrivs för Quickfix Styling och Quickfix Makeup. Blow Dry - tvätt/föning/styling

Unna dig själv och ditt hår en Blow Dry-behandling!
Att erhålla en Blow Dry-behandling är som en adrenalinkick för hårets skönhet och glans. När du lämnar salongen kvarstår din egna hårfärg och klippning, i samma stund utgör den lyxiga behandlingen ett lyft för ditt hår som gör att du känner dig tio gånger vackrare och oändligt mer självsäker.

 

Blow Dry är den lyxiga behandlingen för dig som efterfrågar något alldeles    extra för din vardagliga hårvårdsrutin.

Ingen klippning.

Ingen färgbehandling.

Enbart föning & styling! Hårtvätt ingår, har du bokat tid för Blow Dry behöver du enbart komma som du är.